Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Auto Car d.o.o.

UGRADNJA, PRODAJA I DOSTAVA AUTO KUKA NA PODRUČJU HRVATSKE Najveći lager auto kuka u ovom dijelu Europe. U svim kategorijama auto kuka - ručna, automatska, vertikalna - za Vas smo odabrali najkvalitetnije proizvode po prihvatljivim cijenama.

14 GODINA POSLOVANJA

14 godina
Ulazeći u četrnaestu godinu poslovanja s ponosom se osvrćemo na napredak koji smo trudom i zalaganjem ostvarili za hrvatsko tržište u segmentu auto kuka: • Prvi smo započeli s ozbiljnom distribucijom auto kuka industrijske proizvodnje u potpunosti prilagođenih tipovima vozila. • S najvećim lagerom auto kuka u ovom dijelu Europe omogućili smo svojim kupcima trenutnu dostupnost većine auto kuka. • Dostupnim cjenikom svih tipova auto kuka i elektroinstalacija na našim web stranicama napravili smo veliki korak u smjeru pružanja prave informacije i transparentnom odnosu prema postojećim i potencijalnim klijentima. • Zahvaljujući suradnji s našim partnerima, u svim kategorijama auto kuka iskomunicirali smo najvišu kvalitetu za prihvatljivu cijenu – uveli smo na hrvatsko tržište originalne auto kuke i auto kuke s cjelovitom antikorozivnom zaštitom: ○ Galia (proizvođač cjelovito pocinčanih ručnih i automatskih auto kuka). ○ Oris (najveći proizvođač auto kuka na svijetu i vodeći dobavljač OE - originalne opreme za njemačko tržište i za internacionalnu automobilsku industriju). • Navedena ostvarenja svim našim postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima omogućuju laku, jednostavnu i pouzdanu suradnju s nama. Hvala Vam što naš trud nagrađujete preporukama i vjernošću.

O NAMA

Auto Car d.o.o. je poduzeće osnovano 2006. godine, specijalizirano u segmentu auto kuka. Ako se odlučite na ugradnju auto kuke, bitno je obratiti pažnju na nekoliko činjenica. Za većinu vozila proizvođač je odredio, izračunao i isprojektirao mjesto na vozilu gdje će se pričvrstiti auto kuka, a kada se izradi, bez obzira za koju marku i model vozila je predviđena, ona prolazi vrlo zahtjevne testove sila opterećenja kako bi se istaknula izdržljivost i zamor materijala. Ispitana i istovjetno izrađena auto kuka uz atest koji se odnosi samo na kuglu kuke, u EU dobiva Eurohomologaciju kao originalan proizvod, bilo da se radilo o ručnoj kuki, automatskoj ili vertikalnoj auto kuki. Uz dokazanu kvalitetu naši dobavljači ulažu i znatan trud kako bi intervencije na braniku bile što minimalnije i kako bi se prihvat kuke što manje isticao kada sama kuka nije pričvršćena. Isto tako kod znatnog broja modela elektroinstalacijski priključak je preklopiv kada se ne koristi. Prvenstveno u proizvođačima Galia i Oris, a alternativno u proizvođačima Aragon, Hook CZ, Auto Hak, pronašli smo korektne poslovne partnere u smislu kvalitete i cijene. Naša misija je Vaše zadovoljstvo i preporuka. Miljenko Ledić-Purić PODACI O PODUZEĆU: Adresa: Vrbice 3, 10250 Lučko Tel: +385 1 6531 156 Fax: +385 1 6531 157 e-mail: info@auto-car.hr OIB: 25154050206 IBAN: HR2023900011100359169 Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00

VSC Pro+ Internet Prodaja   Otvorite Web Shop