Auto Car d.o.o.UGRADNJA, PRODAJA I DOSTAVA AUTO KUKA NA PODRUČJU HRVATSKE
Najveći lager auto kuka u ovom dijelu Europe.
U svim kategorijama auto kuka - ručna, automatska, vertikalna - za Vas smo odabrali najkvalitetnije proizvode po prihvatljivim cijenama.14 GODINA POSLOVANJA


14 godina


Ulazeći u četrnaestu godinu poslovanja s ponosom se osvrćemo na napredak koji smo trudom i zalaganjem ostvarili za hrvatsko tržište u segmentu auto kuka:

• Prvi smo započeli s ozbiljnom distribucijom auto kuka industrijske proizvodnje u potpunosti prilagođenih tipovima vozila.
• S najvećim lagerom auto kuka u ovom dijelu Europe omogućili smo svojim kupcima trenutnu dostupnost većine auto kuka.
• Dostupnim cjenikom svih tipova auto kuka i elektroinstalacija na našim web stranicama napravili smo veliki korak u smjeru pružanja prave informacije i transparentnom odnosu prema postojećim i potencijalnim klijentima.
• Zahvaljujući suradnji s našim partnerima, u svim kategorijama auto kuka iskomunicirali smo najvišu kvalitetu za prihvatljivu cijenu – uveli smo na hrvatsko tržište originalne auto kuke i auto kuke s cjelovitom antikorozivnom zaštitom:
○ Galia (proizvođač cjelovito pocinčanih ručnih i automatskih auto kuka).
○ Oris (najveći proizvođač auto kuka na svijetu i vodeći dobavljač OE - originalne opreme za njemačko tržište i za internacionalnu automobilsku industriju).
• Navedena ostvarenja svim našim postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima omogućuju laku, jednostavnu i pouzdanu suradnju s nama.

Hvala Vam što naš trud nagrađujete preporukama i vjernošću.


O NAMAAuto Car d.o.o. je poduzeće osnovano 2006. godine, specijalizirano u segmentu auto kuka.

Ako se odlučite na ugradnju auto kuke, bitno je obratiti pažnju na nekoliko činjenica.

Za većinu vozila proizvođač je odredio, izračunao i isprojektirao mjesto na vozilu gdje će se pričvrstiti auto kuka, a kada se izradi, bez obzira za koju marku i model vozila je predviđena, ona prolazi vrlo zahtjevne testove sila opterećenja kako bi se istaknula izdržljivost i zamor materijala.

Ispitana i istovjetno izrađena auto kuka uz atest koji se odnosi samo na kuglu kuke, u EU dobiva Eurohomologaciju kao originalan proizvod, bilo da se radilo o ručnoj kuki, automatskoj ili vertikalnoj auto kuki.

Uz dokazanu kvalitetu naši dobavljači ulažu i znatan trud kako bi intervencije na braniku bile što minimalnije i kako bi se prihvat kuke što manje isticao kada sama kuka nije pričvršćena. Isto tako kod znatnog broja modela elektroinstalacijski priključak je preklopiv kada se ne koristi.

Prvenstveno u proizvođačima Galia i Oris, a alternativno u proizvođačima Aragon, Hook CZ, Auto Hak, pronašli smo korektne poslovne partnere u smislu kvalitete i cijene.

Naša misija je Vaše zadovoljstvo i preporuka.

Miljenko Ledić-Purić


PODACI O PODUZEĆU:

Adresa: Vrbice 3, 10250 Lučko
Tel: +385 1 6531 156
Fax: +385 1 6531 157
e-mail: info@auto-car.hr

OIB: 25154050206
IBAN: HR2023900011100359169

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 08:00 - 16:00