Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

RUČNE AUTO KUKE

1. GALIA

Galia Ručna
- Brand Galia: proizvođač auto kuka s anti-korozivnom zaštitom koja se postiže uranjanjem cjelovite konstrukcije auto kuke u vrući cink. - Skida se i postavlja na dva vijka sa strane pomoću 2 ključa broj 19 (upute u priloženom video uratku). - Maksimalna anti-korozivna zaštita cjelovite konstrukcije auto kuke iznutra i izvana tehnologijom posebne površinske obrade uranjanjem u vrući cink - sve što Vam stavljamo na vozilo je maksimalno zaštićeno od hrđe. - Velika preciznost izrade: uvelike olakšava ugradnju i zaštićuje vozilo - auto kuke s jako velikom preciznošću sjedaju na mjesta koje je predividio proizvođač vozila. - Na većini modela (gdje je moguće) utičnica za struju se skriva ispod branika kada se ne koristi. - Upute za postavljanje i skidanje ručne kuke pogledajte na priloženim video uratcima: 1. S mogućnosti skrivanja utičnice: 2. Bez mogućnosti skrivanja utičnice:

2. ORIS

Oris ručna
- Brand Oris: najveći proizvođač auto kuka na svijetu i vodeći dobavljač OE - originalne opreme za njemačko tržište i za internacionalnu automobilsku industriju. - Skida se i postavlja na dva vijka sa strane pomoću 2 ključa broj 19.

3. ARAGON

Aragon Ručna
- Brand Aragon. - Skida se i postavlja na dva vijka sa strane pomoću 2 ključa broj 19. - Zaštita: površina konstrukcije auto kuke je premazana sa cinkom i crnom bojom.

VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Web trgovina